Konzultacije

Svakako preporučamo besplatni konzultacijski pregled radi uvida u Vaš slučaj te procjene opravdanosti, veličine i cijene eventualnog zahvata FUE transplantacije kose. Ako niste u mogućnosti doći možete nam poslati fotografije te ih možemo zajedno telefonski prokomentirati.

Zašto preporučamo konzultacije uživo?

Na konzultacijskom pregledu moguće je osim uvida u Vaš slučaj doživjeti pacijenta kao osobu, objasniti realne dosege transplantacije kose jer danas Google i marketing znaju dati krivu predodžbu o mogućnostima transplantacije. Pacijent je u mogućnosti objasniti što točno želi i dobiti odgovore na pitanja. Moguće je vidjeti zahvat uživo, te steći dojam o kirurgu i Poliklinici. Zajamčena je diskrecija, pacijent se ne susreće sa drugim pacijentima niti se njegove fotografije pokazuju. Konzultacije su, osim u Zagrebu, besplatne i dostupne u Splitu, Ljubljani i Trstu.

Kako izgleda konzultacijski pregled?

Na konzultacijskom pregledu se u pravilu ne dogovaraju termini zahvata. Savjetujemo pacijentima da uzmu vremena prije donošenja konačne odluke, vide zahvat uživo ili kontaktiraju neke od naših pacijenata. Zahvat se zbog raspoloživih termina preporuča planirati 3 – 4 tjedna unaprijed. Uz fotografije i telefonske konzultacije u nekim slučajevima zahvat se može dogovoriti i bez ranijeg konzultacijskog pregleda.

Cilj kirurškog zahvata je na što efikasniji način iskoristiti raspoloživu kosu u stražnjoj i postraničnim regijama na glavi. Ako je kosa u tim davajućim regijama zdrava zahvat je najvjerojatnije moguć, ali je bitno procijeniti kvalitetu kose i veličinu davajuće regije u odnosu na primajuće regije. Uz smjer i kut rasta i karakteristike kose kao što su valovitost, boja i tekstura također mogu utjecati na rezultat zahvata. Transplantacija kose je umjetnost mogućeg, tj. pojedincima sa jako malom davajućom regijom ne preporuča se zahvat, a jako mladim pacijentima može se savjetovati da zahvat transplantacije kose odgode.

Većini muškaraca moguće je u jednom danu ovisno o kvaliteti vlasi transplantirati 2000 – 2500 folikula. A kod guste, tamne, ravne i kratke kose i preko 3000 folikula. Operativni zahvat može trajati do 6 sati. U dvodnevnom zahvatu koji ukupno traje do 12 sati moguće je transplantirati do 5000 folikula. Kod žena moguće je transplantirati 1500 – 2000 folikula.

Konzultacije i kontrolni pregledi nakon zahvata su besplatni. Plaćanje je moguće u gotovini, kreditnim karticama (do 36 rata) i preko transakcijskog računa.

Prije dolaska na konzultacijski pregled preporučamo preko naše web stranice dobiti osnovne informacije o opadanju kose i presađivanju kose.

Naruči se na besplatan konzultacijski pregled

"*" indicates required fields

Želite li primati obavijesti i novosti na email?*

Molimo označite drvo
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Iskustva pacijenata

Za sve koje muči ispadanje kose odabir transplantacije FUE metodom koju radi dr. Markovina i njegov tim pun je pogodak. Izuzetno stručan pristup, trajni rezultati, tretman je kao malo duži posjet stomatologu, a nova kosa ima sasvim prirodan izgled.

Drago Lokas

Pacijent

Dr. Markovina je jedan od rijetkih liječnika kojeg karakteriziraju superlativno znanje i vještina! Njegovi zahvati i rad su prožeti iznimnom strpljivošću i detaljnošću! Ovo je zaista vrhunski kirurg s visoko estetskim rezultatima!

Dr. David Raičković

Pacijent