Presađivanje kose FUE metodom

Presađivanje kose dostupno je i muškarcima i ženama sa prorijeđenjem ili gubitkom vlasišta, obrva ili brade kao i pacijentima koji su ranijih desetljeća bili operirani klasičnim zahvatima transplantacije kose.

sr markovina izvodi zahvat transplantacije obrva

FUE mikrokirurška tehnika transplantacije

Svakodnevno izvodimo i usavršavamo zahvate mikrokirurške FUE transplantacije kose u skladu sa standardima i preporukama ISHRS (The international Society of Hair Restoration Surgery).

dr. markovina izvodi transplantaciju kose fue metodom

Transplantacija kose FUE metodom

FUE (Follicular Unit Extraction) je najmodernija i najmanje invazivna tehnika transplantacije kose danas dostupna u svijetu, a od 2005. godine izvodimo je i u Hrvatskoj. FUE tehnika transplantacije kose omogućuje odličnu kontrolu svake faze zahvata. Primjenjiva je i na muškarce i na žene s problemom gubitka kose, kao i na sve tipove kose.

sr markovina izvodi zahvat transplantacije obrva

FUE transplantacija brade i brkova

Kod FUE transplantacije brade transplantira se kosa iz stražnjeg djela vlasišta u područja brade ili brkova koja želimo progustiti ili formirati.

Najčešće se radi o progušćavanju brade, a ne formiranju brade ili brkova kod punog nedostatka dlaka.

FUE transplantacija obrva

Obrve mogu nedostajati ili biti prorjeđene iz različitih razloga. Daleko najčešći razlog je njihovo čupkanje, zatim ožiljci u obrvi uslijed traume ili kirurgije, alopecija, piercing, tetovaže, opekline, itd.

Postupak FUE transplantacije obrva isti je kao i postupak transplantacije kose.

FUE transplantacija u ožiljke

Uspjeh zahvata FUE transplantacije u ožiljke ovisi o vrsti i debljini ožiljka u primajućoj regiji. Često se radi kombinacija kirurškog zahvata, gdje se kirurški odstrani dio ili cijeli ožiljak, a nakon toga transplantacijom kose se „maskira“ novi, manji ožiljak.

Saznajte više o FUE metodi i transplantaciji kose

Preuzmi brošuru i informiraj se o FUE metodi!

Sve informacije o FUE transplantaciji na jednom mjestu.

Je li transplantacije kose za tebe?

Saznajte jeste li idealan kandidat za transplantaciju kose.

Dođi na besplatne konzultacije kod

Dr. Markovine