O nama

Poliklinika Pantovčak jedina je poliklinika za kirurgiju u Hrvatskoj i regiji specijalizirana za zahvate transplantacije kose i terapije ispadanja kose. Naš iskusan kirurški tim više od 20 godina vraća Vam Vašu izgubljenu kosu putem najmodernijeg ne invazivnog zahvata transplatacije kose FUE METODOM te Vam pomaže u zaustavljanju njezinog daljnjeg opadanja.

Stručan tim

Svakodnevno izvodimo i usavršavamo zahvate mikrokirurške FUE transplantacije kose u skladu sa standardima i preporukama ISHRS (The international Society of Hair Restoration Surgery), IPRAS (The International Confederation of Plastic and Reconstructive Surgery) i Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

Dr. Držislav Markovina

Prvi je od kirurga u Hrvatskoj i regiji koji je izučavao fue metodu, te mu je kroz godine postala uži djelokrug interesa.

Uz dugogodišnji rad educirali smo kolege kirurge i njihove timove iz Velike Britanije, Slovenije i Italije za izvođenje zahvata FUE transplantacije kose.

Saška Arthofer

Ivana Dužić

Antonia Trošelj

Gdje smo?

Poliklinika je smještena na Pantovčaku u rezidencijalnoj zagrebačkoj četvrti blizu centra grada s vlastitim parkingom. Prostori ustanove osiguravaju iznimno ugodan ambijent za sve vrste konzultacija, pregleda i zahvata pri čemu se vodimo potpunom diskrecijom i etičnošću pri njihovom izvođenju.

N

Stručan tim

N

Profesionalno osoblje

N

3 lokacije

N

Besplatne konzultacije

N

Mogućnost smještaja

N

20. godina iskustva

Iskustva pacijenata

Za sve koje muči ispadanje kose odabir transplantacije FUE metodom koju radi dr. Markovina i njegov tim pun je pogodak. Izuzetno stručan pristup, trajni rezultati, tretman je kao malo duži posjet stomatologu, a nova kosa ima sasvim prirodan izgled.

Drago Lokas

Pacijent

Dr. Markovina je jedan od rijetkih liječnika kojeg karakteriziraju superlativno znanje i vještina! Njegovi zahvati i rad su prožeti iznimnom strpljivošću i detaljnošću! Ovo je zaista vrhunski kirurg s visoko estetskim rezultatima!

Dr. David Raičković

Pacijent

Dođi na besplatne konzultacije kod

Dr. Markovine