Poliklinika Pantovčak Hair Clinic

Osnovana je 2005. godine i jedina je poliklinika za kirurgiju u Hrvatskoj i regiji specijalizirana za zahvate transplantacije kose i terapije ispadanja kose

Poliklinika Pantovčak Hair Clinic

Osnovana je 2005. godine i jedina je poliklinika za kirurgiju u Hrvatskoj i regiji specijalizirana za zahvate transplantacije kose i terapije ispadanja kose

Naš cilj je pružiti pacijentima sve što moderna transplantacija kose može bez obzira na opseg ili uzrok gubitka kose

Stručan tim

Svakodnevno izvodimo i usavršavamo zahvate mikrokirurške FUE transplantacije kose u skladu sa standardima i preporukama ISHRS (The international Society of Hair Restoration Surgery), IPRAS (The International Confederation of Plastic and Reconstructive Surgery) i Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

Upoznajte tim

Gdje smo?

Poliklinika je smještena na Pantovčaku u rezidencijalnoj zagrebačkoj četvrti blizu centra grada s vlastitim parkingom. Prostori ustanove osiguravaju iznimno ugodan ambijent za sve vrste konzultacija, pregleda i zahvata pri čemu se vodimo potpunom diskrecijom i etičnošću pri njihovom izvođenju.

Kontaktirajte nas

Za sve koje muči ispadanje kose odabir transplantacije FUE metodom koju radi dr. Markovina i njegov tim pun je pogodak. Izuzetno stručan pristup, trajni rezultati, tretman je kao malo duži posjet stomatologu, a nova kosa ima sasvim prirodan izgled.
Razliku ne primjećuje ni frizer za što je zaslužan dr. Markovina sa svojim timom. Umjesto beskrajnog iscrpljivanja raznim losionima koji daju upitne rezultate odabir laganog zahvata koji daje trajne rezultate je najbolja odluka.

Drago Lokas

Dr. Markovina je jedan od rijetkih liječnika kojeg karakteriziraju superlativno znanje i vještina!
Njegovi zahvati i rad su prožeti iznimnom strpljivošću i detaljnošću! Ovo je zaista vrhunski kirurg s visoko estetskim rezultatima!

Dr. David Raičković

Preuzmi brošuru i informiraj se o FUE metodi!

Sve informacije o FUE transplantaciji na jednom mjestu.

Preuzmite brošuru

Je li FUE metoda transplantacije kose za tebe?

Saznajte jeste li idealan kandidat za transplantaciju kose.

Ispunite upitnik