Konzultacije

Svakako preporučamo besplatni konzultacijski pregled radi uvida u Vaš slučaj te procjene opravdanosti, veličine i cijene eventualnog zahvata FUE transplantacije kose. Ukoliko niste u mogućnosti doći možete nam poslati fotografije te ih možemo zajedno telefonski prokomentirati.

Konzultacijski pregled

Zašto preporučamo konzultacije uživo?

Na konzultacijskom pregledu moguće je osim uvida u Vaš slučaj doživjeti pacijenta kao osobu, objasniti realne dosege transplantacije kose jer danas Google i marketing znaju dati krivu predodžbu o mogućnostima transplantacije. Pacijent je u mogućnosti objasniti što točno želi i dobiti odgovore na pitanja. Moguće je vidjeti zahvat uživo, te steći dojam o kirurgu i Poliklinici. Zajamčena je diskrecija, pacijent se ne susreće sa drugim pacijentima niti se njegove fotografije pokazuju. Konzultacije su, osim u Zagrebu, besplatne i dostupne u Splitu, Ljubljani i Trstu.

Na konzultacijskom pregledu se u pravilu ne dogovaraju termini zahvata. Savjetujemo pacijentima da uzmu vremena prije donošenja konačne odluke, vide zahvat uživo ili kontaktiraju neke od naših pacijenata. Zahvat se zbog raspoloživih termina preporuča planirati 3 – 4 tjedna unaprijed. Uz fotografije i telefonske konzultacije u nekim slučajevima zahvat se može dogovoriti i bez ranijeg konzultacijskog pregleda.

Cilj kirurškog zahvata je na što efikasniji način iskoristiti raspoloživu kosu u stražnjoj i postraničnim regijama na glavi. Ako je kosa u tim davajućim regijama zdrava zahvat je najvjerojatnije moguć, ali je bitno procijeniti kvalitetu kose i veličinu davajuće regije u odnosu na primajuće regije. Uz smjer i kut rasta i karakteristike kose kao što su valovitost, boja i tekstura također mogu utjecati na rezultat zahvata. Transplantacija kose je umjetnost mogućeg, tj. pojedincima sa jako malom davajućom regijom ne preporuča se zahvat, a jako mladim pacijentima može se savjetovati da zahvat transplantacije kose odgode.

Većini muškaraca moguće je u jednom danu ovisno o kvaliteti vlasi transplantirati 2000 – 2500 folikula. A kod guste, tamne, ravne i kratke kose i preko 3000 folikula. Operativni zahvat može trajati do 6 sati. U dvodnevnom zahvatu koji ukupno traje do 12 sati moguće je transplantirati do 5000 folikula. Kod žena moguće je transplantirati 1500 – 2000 folikula.

Konzultacije i kontrolni pregledi nakon zahvata su besplatni. Plaćanje je moguće u gotovini, kreditnim karticama (do 36 rata) i preko transakcijskog računa.

Prije dolaska na konzultacijski pregled preporučamo preko naše web stranice dobiti osnovne informacije o ispadanju kose i FUE transplantaciji kose.

Slobodno nas kontaktirajte

  • Ovo je zaštita protiv spama. Molimo upišite rješenje.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.