FUE mikrokirurška tehnika transplantacije

Dostupna je i muškarcima i ženama sa prorijeđenjem ili gubitkom vlasišta, obrva ili brade kao i pacijentima koji su ranijih desetljeća bili operirani klasičnim zahvatima transplantacije kose.

Svakodnevno izvodimo i usavršavamo zahvate mikrokirurške FUE transplantacije kose u skladu sa standardima i preporukama ISHRS (The international Society of Hair Restoration Surgery).

FUE transplantacija kose

FUE (Follicular Unit Extraction) je najmodernija i najmanje invazivna tehnika transplantacije kose danas dostupna u svijetu, a od 2005. godine izvodimo je i u Hrvatskoj. FUE tehnika transplantacije kose omogućuje odličnu kontrolu svake faze zahvata. Primjenjiva je i na muškarce i na žene s problemom gubitka kose, kao i na sve tipove kose.

Saznajte više

FUE transplantacija obrva

Obrve mogu nedostajati ili biti prorjeđene iz različitih razloga. Daleko najčešći razlog je njihovo čupkanje, zatim ožiljci u obrvi uslijed traume ili kirurgije, alopecija, piercing, tetovaže, opekline, itd.

Postupak FUE transplantacije obrva isti je kao i postupak transplantacije kose.

Saznajte više

FUE transplantacija brade i brkova

Kod FUE transplantacije brade transplantira se kosa iz stražnjeg djela vlasišta u područja brade ili brkova koja želimo progustiti ili formirati.

Najčešće se radi o progušćavanju brade, a ne formiranju brade ili brkova kod punog nedostatka dlaka.

Saznajte više

FUE transplantacija u ožiljke

Uspjeh zahvata FUE transplantacije u ožiljke ovisi o vrsti i debljini ožiljka u primajućoj regiji. Često se radi kombinacija kirurškog zahvata, gdje se kirurški odstrani dio ili cijeli ožiljak, a nakon toga transplantacijom kose se „maskira“ novi, manji ožiljak.

Saznajte više

Lijekovi protiv ispadanja kose

Unatoč čestim upitima naših pacijenata za mišljenje o vitaminima za kosu, biotinu, prirodnim lijekovima za ubrzanje rasta kose, preparatima protiv opadanja kose i raznim drugim sredstvima za poticanje, jačanje i brži rast kose preporučujemo samo dva lijeka koji imaju odobrenje FDA (Food and Drug Administration), Minoxidil i Finasterid.

Uz naš recept se mogu kupiti u svakoj boljoj ljekarni.

Saznajte više

Za sve koje muči ispadanje kose odabir transplantacije FUE metodom koju radi dr. Markovina i njegov tim pun je pogodak. Izuzetno stručan pristup, trajni rezultati, tretman je kao malo duži posjet stomatologu, a nova kosa ima sasvim prirodan izgled.
Razliku ne primjećuje ni frizer za što je zaslužan dr. Markovina sa svojim timom. Umjesto beskrajnog iscrpljivanja raznim losionima koji daju upitne rezultate odabir laganog zahvata koji daje trajne rezultate je najbolja odluka.

Drago Lokas

Dr. Markovina je jedan od rijetkih liječnika kojeg karakteriziraju superlativno znanje i vještina!
Njegovi zahvati i rad su prožeti iznimnom strpljivošću i detaljnošću! Ovo je zaista vrhunski kirurg s visoko estetskim rezultatima!

Dr. David Raičković

Preuzmi brošuru i informiraj se o FUE metodi!

Sve informacije o FUE transplantaciji na jednom mjestu.

Preuzmite brošuru

Je li FUE metoda transplantacije kose za tebe?

Saznajte jeste li idealan kandidat za transplantaciju kose.

Ispunite upitnik