Dr. Držislav Markovina

U sklopu specijalizacije pod mentorstvom prof. dr. Pietra Palme dvije godine provodi u Italiji na klinikama za kirurgiju i otorinolaringologiju u Bresciji, Milanu, Bologni i Rimu.

U Poliklinici kao prvoj u regiji od 2005. godine izvode se zahvati mikroskopske FUE transplantacije kose. Prvi je od kirurga u Hrvatskoj i regiji koji je izučavao tu metodu, te mu je kroz godine postala uži djelokrug interesa.

Saznajte više

Uz dugogodišnji rad educirali smo kolege kirurge i njihove timove iz Velike Britanije, Slovenije i Italije za izvođenje zahvata FUE transplantacije kose

Saška Arthofer
Ivana Dužić
Antonia Trošelj
Za sve koje muči ispadanje kose odabir transplantacije FUE metodom koju radi dr. Markovina i njegov tim pun je pogodak. Izuzetno stručan pristup, trajni rezultati, tretman je kao malo duži posjet stomatologu, a nova kosa ima sasvim prirodan izgled.
Razliku ne primjećuje ni frizer za što je zaslužan dr. Markovina sa svojim timom. Umjesto beskrajnog iscrpljivanja raznim losionima koji daju upitne rezultate odabir laganog zahvata koji daje trajne rezultate je najbolja odluka.

Drago Lokas

Dr. Markovina je jedan od rijetkih liječnika kojeg karakteriziraju superlativno znanje i vještina!
Njegovi zahvati i rad su prožeti iznimnom strpljivošću i detaljnošću! Ovo je zaista vrhunski kirurg s visoko estetskim rezultatima!

Dr. David Raičković

Preuzmi brošuru i informiraj se o FUE metodi!

Sve informacije o FUE transplantaciji na jednom mjestu.

Preuzmite brošuru

Je li FUE metoda transplantacije kose za tebe?

Saznajte jeste li idealan kandidat za transplantaciju kose.

Ispunite upitnik