Poliklinika Pantovčak

FUE TRANSPLANTACIJA KOSE

Naš iskusan kirurški tim više od 20 godina vraća Vam Vašu izgubljenu kosu putem najmodernijeg neinvazivivnog zahvata transplatacije kose FUE te Vam pomaže u zaustavljanju njezinog daljnjeg opadanja.

dr. markovina izvodi transplantaciju kose fue metodom

Usluge

Transplantacija kose FUE metodom

Svi članovi našeg kirurškog tima specijalizirani su i svakodnevno isključivo rade zahvate FUE transplantacije kose prema posljednjim svjetskim standardima. Naš cilj je pružiti pacijentima sve što moderna transplantacija kose može bez obzira na opseg ili uzrok gubitka kose.

Injekcijska terapija

Injekcijska terapija uključuje apliciranje botoxa i filera na bazi hijaluronske kiseline u različite dijelove lica i tijela ovisno o efektu koji se želi postići.

FUE transplantacija kose

FUE je najmodernija i najmanje invazivna tehnika transplantacije kose danas dostupna u svijetu, a od 2005. godine izvodimo je i u Hrvatskoj. FUE tehnika transplantacije kose omogućuje odličnu kontrolu svake faze zahvata.

Primjenjiva je i na muškarce i na žene s problemom gubitka kose, kao i na sve tipove kose. Kod ove tehnike nema potrebe za skalpelom, šavovima i prevojima.

Niste sigurni je li transplantacija kose FUE metodom za vas?

Je li transplantacija kose za tebe?

Saznajte jeste li idealan kandidat za transplantaciju kose.

Iskustva pacijenata

Za sve koje muči ispadanje kose odabir transplantacije FUE metodom koju radi dr. Markovina i njegov tim pun je pogodak. Izuzetno stručan pristup, trajni rezultati, tretman je kao malo duži posjet stomatologu, a nova kosa ima sasvim prirodan izgled.

Drago Lokas

Pacijent

Dr. Markovina je jedan od rijetkih liječnika kojeg karakteriziraju superlativno znanje i vještina! Njegovi zahvati i rad su prožeti iznimnom strpljivošću i detaljnošću! Ovo je zaista vrhunski kirurg s visoko estetskim rezultatima!

Dr. David Raičković

Pacijent

Opadanje kose

Opadanje kose

Opadanje kose je pojavnost, a ne bolest koja je najčešće uzrokovana našim genima i hormonima. To...

read more
Zablude o kosi

Zablude o kosi

Gubitak kose se nasljeđuje samo po majci. Ne uvijek, geni odgovorni za nasljeđivanje gubitka kose...

read more

Dođi na besplatne konzultacije kod

Dr. Markovine