Zašto nam je svima važno imati zdravu i lijepu kosu?

rendered

Zdrava i lijepa kosa nešto je što na drugima prvo primijetimo, pa je logično što želimo da naša ostavlja lijep dojam. Isto tako, kosu u rijetkim situacijama možemo sakriti, pa kada netko ima probleme s kosom toga je svjestan svaki put kada razgovora s drugom osobom, i upravo zbog toga često se javlja manjak samopouzdanja. Manjak samopouzdanja utječe na sve segmente života i iako je povezan s mnogim čimbenicima, postoje neki, kao što je izgled i stanje kose, na koje možemo djelovati.

Koju metodu najčešće koriste poznate osobe?

Tijekom godina razvile su se razne vrste metoda koje se razlikuju prema tretmanu, kvaliteti i naravno rezultatima. Jedna od najpoznatijih i trenutno najučinkovitijih metoda je transplantacija kose. Iako postoji i nekoliko metoda same transplantacije najbolje rezultate pokazuje transplantacija folikula kose. Prednost ovakve metode je u činjenici što vam se presađuju vaše folikule kose. Rezultati su dugotrajni, a metoda je razvijena do granice u kojoj je potpuno sigurna. Kratko vrijeme oporavka i rezultati koji se postižu brzo su postali garancija kvalitete samog postupka.

Mnoge su se poznate osobe tako odlučile upravo na metodu transplantacije kako bi riješili probleme s kosom. Od poznatih imena tako su se na ovoj listi našli John Travolta, Mel Gibson, Bono, Sean Penn, Jeremy Piven, Matthew McConaughey, Dennis Miller, Wayne Rooney i mnogi drugi.

Kako saznati jeste li kandidat?

Nekima su geni i način života osigurali prirodno lijepu, zdravu i čvrstu kosu, ali mnogi od onih za koje to mislimo su zapravo na to utjecali. U Poliklinici Pantovčak možete dogovoriti besplatan pregled kako biste saznali može li ova metoda i vama donijeti rezultate.
Javite nam se i dogovorite svoj termin.Saznajte jeste li kandidat za FUE metodu

Iskoristite mogućnost besplatnog pregleda i saznajte jeste li kandidat.

Dogovorite termin

Poliklinika Pantovčak