en | si | it |

Muči Vas ispadanje kose? Upoznajte se s FUE metodom presađivanja kose!

U današnje vrijeme, sve više ljudi ima probleme s ispadanjem kose, ali to za razliku od prije više nema toliko veze s godinama. Uz mnoge čimbenike koji utječu na gubitak kose, a najčešće se radi o stresu, uzimanju lijekova, nedostatku minerala, bolestima ili nepravilnoj prehrani i raznim dijetama, presudan je nasljedni faktor. Bez obzira na uzrok radi se o djelovanju štetne tvari na folikule kose.

Osim estetike i lijepog izgleda koji je svima u određenoj mjeri važan, gubitak kose često utječe na svakodnevan život pojedinca, čini ga nesigurnim i manje društveno aktivnim. Ukoliko imate takav problem, do sada već sigurno znate kako postoji nekoliko metoda transplantacije kose i pokušaja rješavanja tog problema. Ukoliko ste nešto probali, do sada već znate da od tih metoda nisu sve jednako učinkovite.

Metoda folikularne transplantacije kose (FUE) najmanje je invazivna metoda transplantacije kose koja je već poznata u svijetu, a kod nas se primjenjuje već 10 godina. Razlikuje se od ostalih metoda jer nema nikakve potrebe za skalpelom, šavovima i prevojima, a nakon tretmana ne ostaju ožiljci.

Radi se o procesu u kojem se s područja vlasišta na kojem je kosa dovoljno gusta (stražnji dio glave, lijeva i desna strana), FUE metodom dlaku po dlaku neprimjetno transplantira kosa na područje na kojem je to potrebno. Posve je bezbolna, a omogućava prirodan izgled kose nakon tretmana. Rast transplantirane kose vidljiv je nakon otprilike 16 tjedana, a transplantirana kosa na svojoj novoj lokaciji raste prirodno do kraja života.

Ukoliko želite saznati može li i Vama FUE metoda presađivanja kose pomoći, molimo Vas odvojite malo vremena i ispunite upitnik. Odgovoriti ćemo Vam i po potrebi pozvati na dodatne besplatne konzultacije.

ISPUNI UPITNIK